Skal jeg have min mobil med på ferien?

Sommerferien står for døren, og det betyder, at mange skal en tur til udlandet. Det vækker samtidig spørgsmål hos os i form af, om vi skal have vores mobil med på ferie, eller om vi ikke skal. Der er både ting, der taler for og i mod, og dem vender vi i denne artikel.

Tillader mit mobilabonnement det?

Du bør først og fremmest sikre dig, at dit mobilabonnement tillader dig, at du kan snakke og skrive i udlandet. Det er noget, som mange udbydere af mobilabonnementer er begyndt at tilbyde deres kunder, så de kan tage mobilen med på ferie. Er du i tvivl, om din udbyder tillader det, så kan du altid ringe eller skrive en besked til kundeservice for at spørge.

Har jeg brug for min mobil?

Er i flere afsted på ferie, og skal i eksempelvis på ferie i en større by, eller et sted hvor der er fare for, at I kan blive væk fra hinanden, så er det en rigtig god idé at have mobilen med. Du bør ikke tage den med, hvis dit arbejde gerne vil i dialog med dig. Du er på ferie, og du har helt ret til at holde fri fra arbejde. Derfor bør du ikke lade dig presse af din arbejdsgiver på det punkt.

Grunde til at lade mobilen blive hjemme

Særligt sommerferien er den tid på året, hvor mange af os får ladet batterierne op. Er vi for meget i dialog med det derhjemme, så betyder det også, at vi ikke kan slippe dagligdagstankerne helt, og vi får altså ikke ladet batterierne op på den samme måde. Ferien er til for at få os tilbage i topform igen, så vi kan performe på arbejdspladsen og være bedre derhjemme. Vi skal samtidig også skabe os nogle oplevelser, som vi kan tænke tilbage på i lang tid, og derfor skal vi ikke bare sidde med vores telefon under hele ferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *