Guide: Sådan får du råd til julegaverne

Er du hårdt ramt økonomisk i juletiden, og har du problemer med at finansiere alle julegaverne? Sådan skal julen ikke være. Julen skal være en tid, hvor vi glædes, samles og hygger os. En tid hvor vi glæder hinanden med gode gaver. Derfor er det også trist, når ens økonomi skal sætte en stopper for det. Der er dog heldigvis hjælp at hente, hvis du har problemer med at finansiere julegaverne. Her i artiklen kan du få nogle gode råd.

Spar op i god tid

Det bedste af alle råd må være at spare op gennem hele året i god tid. Sparer du op hele året, kan du alligevel nå at have mange penge stående, når julen nærmer sig. Lægger du bare 300 kroner til side hver måned, vil du have 3300 kroner, når du rammer december. Det er mange penge, og vil kunne dække størstedelen af manges gavebudget. Giver du gaver til cirka 500,- stykket er der til godt 6,5 gave. Det er meget! Lav en fornuftig plan og begynd at spare op i god tid.

Køb gaverne på Black Friday

Et overset tip er at købe dine julegaver på Black Friday. Her kan du som regel spare op til 50% på mange ting, der normalt ikke er sat ned. Hvorfor ikke udnytte det og få givet nogle rigtig gode julegaver? Black Friday er i høj grad en dag, hvor det virkelig handler om at være først ude. Planlæg derfor dine indkøb i god tid, så du ved, hvad du skal gå efter. Det kan være en idé at kigge efter varerne på nettet, da du her hurtigere kan danne dig et overblik over priser med mere.

Tag et SMS lån

Mangler du stadig lidt gaver efter ovenstående tips og tricks? Så kan du tage et SMS lån til finansiering af de sidste gaver. Sparer du stadig op og køber gaver på Black Friday vil det være et minimalt beløb, som du skal låne. Det burde de fleste være i stand til at betale tilbage relativt hurtigt. Sørg dog for at lånet ikke vælter dit budget. Der skal jo stadig være råd til at lægge penge til side til næste års julegaver. Sørg altid for at sammenligne SMS lån ud fra rente, ÅOP, løbetid og månedlige afdrag. Der er mange SMS lån på markedet, og derfor handler det virkelig om at kunne sortere i dem. Renten vil du som regel først få oplyst, når du er blevet godkendt. Den er nemlig sat ud fra din kreditvurdering. Bemærk at et SMS lån bør ses som absolut sidste mulighed for at få de sidste penge til julegaverne.

Som du kan se, så er der masser af muligheder for at få lidt ekstra penge til julegaverne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *