Gaver på SU – Sådan får du råd til gode gaver

Livet på SU kan til tider være økonomisk udfordrende. Det gør sig særligt gældende op til arrangementer, hvor der skal medbringes en gave. For eksempel et bryllups, fødselsdag eller til den store højtid for gaver – nemlig julen. Der findes dog heldigvis masser af måder, hvorpå du kan gøre en besparelse på gaven. Her i artiklen kan du lære hvordan!

Vær flere om gaven

En god måde at spare lidt på gaven på kan være ved at slå sig sammen. Her vil man ofte give en lidt større gave og så samtidig nedsætte beløbet per person en smule. Kender du andre, der er i din situation, er det oplagt at slå sig sammen med dem om gaven. Husk at sørge for altid at være ude i god tid, så du er sikker på, at de ikke selv køber gaven. Når I er flere sammen om gaven, skal I altid have i tankerne at give for et passende beløb. Selvom I sagtens kan gå lidt ned i beløb per person, så kan det også sende et forkert signal at gå for langt ned. Her skal du tænke lidt over, hvad I plejer at give hinanden gaver for, og så kan I lægge Jer i den lave ende af det.

Køb gaven på Singles Day

En anden mulighed er at købe gaven på den store internationale handelsdag, Singles Day. Singles Day stammer oprindeligt fra Kina, hvor den har sat Black Friday helt til vægs. Black Friday har ellers herhjemme længe været større end Singles Day. De senere er flere og flere butikker dog begyndt at hoppe med på Singles Day-bølgen, og det fører til flere tilbud til forbrugerne. Derfor kan det også være oplagt at købe gaven på Singles Day, fordi du kan gøre dig nogle rigtig fine besparelser ved at købe gaven her. Der er webshops og fysiske butikker i alle brancher, der tilbyder gode tilbud til sine kunder. Se evt. en liste på https://singlesdaydanmark.dk/.

Køb gaven på andre handelsdage

Skal du ikke give en gave omkring Singles Day, så findes der gudskelov et hav af andre store handelsdage herhjemme. Den helt store er naturligvis Black Friday, der ligger i slutningen af november måned. Det er oplagt at købe julegaverne på Black Friday, hvis du ikke nåede at få det gjort på Singles Day. Ud over Black Friday kan både sommerudsalget, januarudsalget og Cyber Monday være glimrende anledninger til at få købt gaverne – uanset om det er til et bryllup, en julegave eller en helt tredje slags gave.

Som du kan læse, så findes der altså masser af måder at spare penge på gaven på. Gør du brug af ovenstående metoder, når du skal købe en gave, så kan det gøre livet på SU lidt sjovere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *