Få mere tid til din karriere

Er du karriere menneske, og vil du gerne til tops i din virksomhed eller er du selvstændig? Så har du garanteret opdaget, at tid er resultater. Jo mere tid du har, jo længere når du. Derfor kan det også være en hovedpine at skulle bruge tid derhjemme på at gøre rent og andre ting, når det måske bare er karrieren, du gerne vil have fokus på. Her får du nogle gode råd tid, hvordan du får mere til karrieren.

Få andre til at klare huslige pligter

Huslige pligter er noget, der tager utrolig lang tid, hvis det eneste du vil gerne er at arbejde. Derfor kan du med fordel vælge at outsource nogle af disse pligter til en ung pige eller måske en PA afhængig af din løn. Det kan være ting som skjortestrygning, rydde op i køkkenet med mere. Det kan virke en smule gammeldags, men faktum er bare, at det er en kæmpe frihed, når disse ting er gjort.

Outsource din rengøring

Er du på vej op af rangstigen i din virksomhed eller ambitioner om det, så kræver det, at du giver den gas med arbejde. Du har sikkert også mange rejsedage, og derfor har du ikke tid til at bruge flere timer om ugen på at gøre rent. Mange karrierefolk vælger at få et professionelt firma til at klare dette, når de ikke er hjemme, så de altid kommer hjem til et rent hjem og ikke selv skal bruge energien på dette. Så længe du sørger for at have rengøringsmidler, burde der være styr på det hele. Timepriserne varierer meget fra firma til firma, men da vi havde hjælp til rengøringen hos Total-care.dk kostede det os 235kr. ex moms. Det hele er selvfølgelig fradragsberettiget.

Køb ting på internettet

Du kan med fordel vælge at købe mange af dine ting på internettet, så du ikke skal fare hele byen rundt. Så kan du også få det leveret til din firma adresse, så sparer du også lidt på levering. Det er særligt ting som dagligvarer, du bør ololnemliglogo_web_597801averveje at bestille. Du kan også bestille færdige retter, hvis du kommer sent hjem fra arbejdet. De er lige til at tilberede! Der er flere der også tilbyder levering til døren som fx nemlig.com.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *